Το 21ο διεθνές Συνέδριο Βιοϊατρικής Απεικόνισης (21st International Symposium on Biomedical Imaging – ISBI24) θα πραγματοποιηθεί στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 27 έως τις 30 Μαΐου 2024. Το συνεδριο συγκεντρώνει κορυφαίους ερευνητές,  και ειδικούς από τον ακαδημαϊκό χώρο, τους οργανισμούς υγείας, τα ερευνητικά ιδρύματα και τη βιομηχανία, για να μοιραστούν γνώσεις, να ανταλλάξουν ιδέες και να προωθησουν την έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της βιοϊατρικής απεικόνισης. Το συνέδριο της Αθήνας εστιάζεται σε εξελίξεις στη Βιοϊατρική Απεικόνιση στη νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και στο ρόλο τους για την προαγωγή της εξατομικευμένης ιατρικής και της ιατρικής ακριβείας.

Το ISBI24 αναζητά αφοσιωμένους εθελοντές που θα συμβάλουν στη διασφάλιση της επιτυχίας του. Τα οφέλη περιλαμβάνουν ευκαιρίες δικτύωσης με ειδικούς, πρόσβαση σε επιλεγμένες συνεδρίες, πιστοποιητικό εκτίμησης της συνεισφοράς και ικανοποίηση από τη συμβολή στην προώθηση της Βιοϊατρικής Απεικόνισης και των υπηρεσιών υγείας.

Ιστοσελίδα συνεδρίου: https://biomedicalimaging.org/2024/

Για να υποβάλετε αίτηση, επικοινωνήστε με το Συντονιστή Εθελοντών Δρ. Κώστα Μήτση (kmhtshs@biosim.ntua.gr), επισυνάπτοντας σύντομο βιογραφικό.